ANNA SABINA design och Saya stenar

Sabina Dal Monte, klädskapare och själ bakom Anna Sabina design och Saya stenar.

ANNA SABINA design, kläder och accessoarer i naturmaterial. Kreativt skapande i textil, från design till färdig produkt  i ateljé sen 1999. Klädskapande från topp till tå samt accessoarer som väskor och sjalar i lin och siden.

Design, hantverk och konst i personliga och funktionella kreationer. Jackor, byxor, toppar, sjalar… Tidlösa modeller med väl genomarbetad passform som lätt kan kombineras med varandra.  Unika i sin utformning med hantverk som patchwork, färgrika applikationer, snörmakeri och batik mm. Materialen har alltid varit naturmaterial, mest lin och siden. Med en känsla till helheten för kropp och själ har stenar, mineral och kristaller naturligt kommit in i skapandet och används i smycken och terapi med namnet Saya stenar.

Saya stenar föds ur ett djupt intresse av naturens inre skönheter, både det synliga och dolda. En förundran och nyfikenhet i den ”magiska” dragningskraft som stenar, mineral och kristaller förmedlar helt naturligt. Underbara jord skapelser med himmelska krafter, vackra att bara vila ögat på men som också rent intuitivt förstås att de har en välgörande inverkan både  fysiskt, psykiskt och andligt.