Om ANNA SABINA design och Saya.

Sabina Dal Monte, klädskapare, formgivare och själ bakom Anna Sabina design och Saya.

ANNA SABINA design, kläder och accessoarer i naturmaterial. Kreativt skapande i textil, från design till färdig produkt  i ateljé sen 1999. Design, hantverk och konst i personliga och funktionella kreationer. Kläder från topp till tå samt accessoarer som väskor och sjalar, utformade i tidlösa modeller med väl genomarbetad passform som lätt kan kombineras med varandra. Unika hantverk som patchwork, färgrika applikationer, snörmakeri och batik på jackor, toppar och sjalar. Allt i sköna naturmaterial men mest lin och siden.

Med en känsla till helheten, ett djupare intresse och en förundran över naturens inre skönheter, både till det synliga och det dolda, kommer stenar och kristaller mer kreativt in i skapandet 2010 i form av accessoarer som smycken. Efter en ännu mer djupdykning i kristallernas värld 2017 blir kristallterapi den rätta vägen att gå, då med namnet Saya.

 

Saya är ett japanskt namn och hänvisar till själva skidan som svärdet sitter i. Namnet betyder odraget svärd på japanska. Symboliskt förmedlar namnet fred, på grund av bilden av ett svärd som är odraget och sitter kvar i skidan.

Saya living är både smycken, textil och kristallterapi skapta med intentionen där balans och harmoni styr, att lyssna och känna in livskraften och följa den i kärlek och passion.