ANNA SABINA design och Saya living

Sabina Dal Monte, klädskapare och själ bakom Anna Sabina design och Saya living.

ANNA SABINA design, kläder och accessoarer i naturmaterial. Kreativt skapande i textil, från design till färdig produkt  i ateljé sen 1999. Design, hantverk och konst i personliga och funktionella kreationer. Kläder från topp till tå samt accessoarer som väskor och sjalar, utformade i tidlösa modeller med väl genomarbetad passform som lätt kan kombineras med varandra. Unika hantverk som patchwork, färgrika applikationer, snörmakeri och batik på jackor, toppar och sjalar. Allt i sköna naturmaterial men mest lin och siden. Med en känsla till helheten har stenar och kristaller naturligt kommit in i skapandet och används i smycken och terapi med namnet Saya living. ( webbutik)

Saya living föds ur ett djupt intresse av naturens inre skönheter, både det synliga och dolda. En förundran och nyfikenhet i den ”magiska” dragningskraft som stenar och kristaller förmedlar helt naturligt. Underbara jord skapelser med himmelska krafter, vackra att bara vila ögat på men som också rent intuitivt förstås att de har en välgörande inverkan både  fysiskt, psykiskt och andligt.

Saya living är stilen som går med ” den harmoniska livskraften”. Saya betyder på Japanska ”odraget svärd” som med andra ord kan tolkas “fred”. Saya livings syfte är balans och harmoni, att lyssna och känna in livskraften.